Roborock S8 MaxV Ultra’dan hayatı kolaylaştıran akıllı temizlik teknolojileri

Günlük yaşamı kolaylaştırmak için tasarlanmış akıllı temizlik robotları pazarında dünyanın öncü markası Roborock, amiral gemisi modeli S8 MaxV Ultra FlexiArm Design yan fırça ve ekstra kenar paspaslama sistemi gibi özel çözümleri ile evde oluşabilecek toz ve kirlerin önüne geçiyor.

Roborock S8 MaxV Ultra, 10.000 Pascal HyperForce emiş gücüne sahip. Roborock’un özel olarak geliştirdiği FlexiArm Design yan fırça, köşeleri, mobilya altında kalan yerleri ve erişilmesi zor alanları tespit edip otomatik olarak çıkarak bu alanları temizliyor. Ekstra kenar paspaslama sistemi, köşelere 1,68 mm’ye kadar yaklaşarak paspaslama yapabiliyor.

Çift silindirli fırçalara sahip olan DuoRoller Rise Fırça, tüm zeminlerde kıl dolanmasını en aza düşürüyor. VibraRise 3.0 Paspaslama Sistemi, çift titreşim modülü ile dakikada 4 bin kez yüksek hızlı fırçalama yapıyor. Ayrıca paspas sistemi, halıları temizlerken 20 mm’ye kadar yükselerek istenmeyen nemliliğin önüne geçiyor. 

S8 MaxV Ultra, DirTect teknolojisi sayesinde çok tozlu yerlerde emiş gücünü artırıp, aynı zamanda inatçı lekeleri çıkarmak için de daha fazla suyla sadece paspas moduna geçiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*