LG DNA’sını sergileyen ,’Cesur İyimserler’ marka kitabını sunuyor

LG Electronics (LG), şirketin iyimserlik ve neşe mesajını tüm dünyaya yaymayı amaçlayan Life's Good girişimi ile uyumlu küresel kampanyasının bir parçası olarak ilk marka kitabını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

LG Electronics (LG), şirketin iyimserlik ve neşe mesajını tüm dünyaya yaymayı amaçlayan Life’s Good girişimi ile uyumlu küresel kampanyasının bir parçası olarak ilk marka kitabını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Mevcut ve eski LG çalışanlarının büyüleyici hikayelerinin bir derlemesi olan Marka Kitabı, ‘LG insanlarını’ tanımlayan kararlılık, şefkat ve cesur iyimserliğe derin bir dalış sağlıyor. Kitap, LG’nin üç temel değeri olan ‘Ödün Vermeyen Müşteri Deneyimi’, ‘İnsan Merkezli İnovasyon’ ve ‘Gülümsemeye Güç Veren Sıcaklık’ın ardından ‘Cesur İyimserler’e adanmış dört  ana bölümden ve 28 kısımdan oluşuyor. 

Marka Kitabı için röportaj yapılanlar arasında, şirketin iyimserlik kültürünü ve herkes için daha iyi bir gelecek yaratma arzusunu temsil eden mevcut CEO William Cho da yer alıyor. Kitap, şirketin ABD pazarına girişinden InstaView buzdolabı, LG SIGNATURE OLED R katlanabilir televizyonu ve ultra hafif LG gram dizüstü bilgisayar gibi çeşitli çığır açan ürünlerin geliştirilmesine kadar LG’nin tarihindeki belirleyici anları kapsıyor. Ayrıca, LG’nin Araç Bileşen Çözümleri Şirketi gibi iş birimlerinin gelecekteki büyümenin temel itici güçleri olmak için nasıl sürekli büyüdüğüne dair içgörüler de sunuyor. Kitap ayrıca, şirketin iyi tanınan Life’s Good marka vaadinin arkasındaki hikayeyi de inceliyor. 

LG Başkan Yardımcısı ve Marka Yönetimi Bölümü Başkanı Kim Hyo-eun kitapla ilgili şöyle dedi: “Yeni marka kitabımız, çalışanlarımızın hikayelerini ve cesur bir iyimserlik ve amansız bir kararlılıkla birlikte karşılaştığımız ve üstesinden geldiğimiz zorlukları paylaşarak şirketimizin benzersiz kimliğini kutluyor. Ayrıca, akıllı yaşam çözümleri şirketi olma yolculuğumuzda bizi ilerletmeye devam eden inovasyona olan bağlılığımızı da vurguluyor.”

‘Cesur İyimserler’ Marka Kitabının İngilizce versiyonu, bu ayın sonundan itibaren küresel e-kitap mağazalarında e-kitap formatında satışa sunulacak. Satışlardan elde edilen telif gelirleri, LG’nin herkes için Daha İyi bir yaşam yaratma misyonuyla uyumlu sosyal katkı projelerini destekleyecek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*