İzmir’den selam getirdik sizlere…

Yıldırım Söylemez

“301. sayı ile karşınızda olduğumuz Temmuz sayımızda siz dostlarımıza bu defa İzmir’den sesleniyoruz. “Dağıtım Kanalı’nın İzindeyiz” projesi kapsamında kendi mağazalarında ziyaret ettiğimiz bayilerimiz ile yaptığımız görüşmelerden hem bayilerimiz hem biz, hem de siz okurlarımız son derece memnun. Ziyaret sırasında görüştüğümüz bayilerle yaptığımız konuşmalarda sektörü irdeliyor, onların sorunlarını dinliyor, memnuniyetlerini ya da mutsuzluklarını sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar 7 il gezdik, bu gezilerin çoğunu kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Zaman zaman bazı bayi arkadaşlarımız bu ziyaretlerimiz esnasında bizleri ağırladı ve seyahatimizin kolaylaşması için ellerinden geleni yaptılar, onlara buradan teşekkürlerimizi bir kere daha sunarız. Yukarıda da söylediğim gibi bu defa İzmir ili merkezinde bayi ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bayilerimiz Türkiye’nin en değerli markalarının bayileri. Onları ziyaret etmek onlarla sohbet etmek bizlere de güç veriyor. Biz de bu gezilerimizi Türkiye’nin uzak illerinde yapmak istiyoruz hatta daha şimdiden, “bizim şehrimizde gelin” diyen birçok bayi dostumuz var. Ancak bütün bu geziler imkân meselesi, bu bayi ziyaretleri sırasında oluşan seyahat giderlerimizi planlamamız gerekiyor. Temmuz sayımızdaki İzmir seyahatimizi “LG markasının katkıları” ile gerçekleştirdik. Biz de sayfalarımızda LG markasının bu katkısından dolayı kendilerine teşekkür etmeyi ihmal etmedik. Umarım diğer seyahatlerimizde de diğer markalarımızın katkılarını alabiliriz. Sonuç olarak biz bu gezilerimizi sektörümüzün geleceğini temsil eden perakendeci bayilerimizin gelişmeleri için yapıyoruz, bu bayilik sisteminden faydalanan tüm markalara kapımız açık ve hepsine eşit mesafedeyiz. Sizleri de bekliyoruz.”

LG Türkiye Beyaz Eşya ve Ev Eğlencesi Elektroniği Satış Başkanı Bülent Bülbül

LG Electronics olarak dünya genelinde beyaz eşya sektöründe önemli bir konumda yer alıyoruz. Bu önemli konumumuzu ülkemizde de koruyor, Türk tüketicisinin öncelikli olarak tercih ettiği markalardan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Global stratejimiz dahilinde Türkiye önemli bir konumda bulunuyor. Ülkemizde daha fazla tüketiciye ulaşmak temel hedefimiz. Bu hedefimiz doğrultusunda, son yıllarda yaptığımız yatırımlarla bayilik ağımızı genişletiyor ve sürekli olarak yenilikçi adımlar atıyoruz. Tüketici konforunu ve yaşam kalitesini artırmaya odaklanan teknolojik yeniliklerimizle, evlerde huzur ve mutluluğun devamını sağlayan ürünler sunmaya devam ediyoruz.

Ülkemizde de pazar paylarımızı artırmak için önemli adımlar atıyoruz. Özellikle genç neslin tercih ettiği bir marka olma yolunda hızla ilerliyoruz ve tüketici memnuniyetimiz her geçen gün artıyor.

İzmir, stratejik öneme sahip bir şehir ve burada da büyümeye, mağazalarımızı geliştirmeye ve müşteri memnuniyetini artırmaya büyük önem veriyoruz. Yatırımcılarımızın bize gösterdiği güven ve verdikleri destek bizi mutlu ediyor. İş ortaklarımızla birlikte büyümeye devam ediyor, onlardan öğreniyoruz ve ortak başarılar elde ediyoruz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*