Temizlikte teknoloji konforu Karcher’den akıllı temizlik robotu

Kärcher’in ev temizliğinde uzman bir yardımcı arayanlara çözümü de RCV 5 Akıllı Temizlik Robotu ve RCF 3 Yer Silme Robotu… Markanın ileri teknoloji ile donattığı ürünler, üstün özellikleri ile siz keyfinize bakarken bütün evi pırıl pırıl yapıyor.

Kärcher’in RCV 5 Akıllı Temizlik Robotu ile yerleri süpürmek ve silmek ev işi programınızdan tamamen çıkıyor. Ürün, önce evde bir keşif turu gerçekleştiriyor ve çevreyi algılayarak odaların haritasını çıkarıyor. Gerekirse her oda için ayrı bir temizlik parametresi ayarlıyor, böylece hangi odaların süpürülmesi, paspaslanması ya da temizlenmesi gerektiğini algılıyor, otonom şekilde uyguluyor. Hassas LiDAR navigasyonu, çift lazer sistemi ve kamera sayesinde temizlikte tüm engellerden sıyrılıyor. Sert zeminleri ve kısa tüylü halıları, bağımsız ve sistematik olarak temizliyor. Ultrasonik sensörü sayesinde, maksimum emiş gücü için otomatik yükseltme işlevini kullanarak halıları nasıl daha verimli temizleyeceğini algılıyor. Örneğin, süpürme modundayken ekstra kapsamlı bir temizlik sağlıyor ya da silme modundayken halılardan tamamen kaçınıyor. Tüm kirleri ankastre çöp haznesine taşıyor. Üstelik sadece süpürmekle kalmıyor, ıslak paspas da yapıyor. Kärcher RCV 5 Akıllı Temizlik Robotu, yapay zeka tabanlı nesne algılama özelliğine sahip… Böylece temizlik yaparken ayakkabı ya da kablo gibi alçak nesnelerin etrafından otomatik olarak dolaşabiliyor. Sahip olduğu ek sensörler, ürünün merdiven vb. yerlerden düşmesini de engelliyor.

Ayrıca Kärcher Home Robots uygulaması sayesinde, RCV 5 Akıllı Temizlik Robotu siz evde olmasanız da kontrol edilebiliyor. Telefonunuzdaki uygulamadan robotu etkinleştirdikten sonra eve gitmeden önce temizliğe başlayabilir ve evinizin sizi pırıl pırıl hale gelmiş olarak karşılayacağına emin olabilirsiniz. Ayrıca tarih, gün, saat, dakika ayarları ile programlayarak temizlik planları oluşturabilmeniz de mümkün.

Zeminleri tek tuşla temizleyin!

Yer silmeye odaklı ve yüksek performanslı Kärcher RCF 3, sıkıcı ve zaman alıcı yer silme işini sizin için hallediyor. Sahip olduğu FC silindir teknolojisi sayesinde RCF 3, yalnızca inatçı kirleri veya kurumuş sıvıları temizlemekle kalmıyor, aynı zamanda tozları ve kuru kırıntıları da temizliyor. Bunu yaparken halıları otomatik olarak algılıyor ve onlardan ustalıkla kaçınıyor. RCF 3, yer ile temas eden silindirinin sürekli olarak temiz su ile yıkamasını ve kirli suyun ayrı olarak birikmesini sağlayan iki hazneye sahip. Böylece hafif ve kuru kirler kolaylıkla kirli su haznesine taşınıyor. Ayrıca ürünün mobil uygulaması ile farklı temizleme modları da rahatlıkla ayarlanabiliyor. RCF 3, bu sayede çok çeşitli ihtiyaçlara ve gereksinimlere esnek bir şekilde uyarlanıyor. Temizliğe başlamak için yapmanız gereken tek şey; mobil uygulamadan ya da cihazdaki düğmeden ürünü çalıştırmak. Kärcher RCF 3 Yer Silme Robotu, yardıma ihtiyacı olduğunda da bunu size sesli uyarı ya da uygulama aracılığı ile haber veriyor. Kirle teması sıfıra indiren RCF 3’ün silindirlerini de makinede temizlemeniz mümkün.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*