Yazın en serinletici smoothielerini hazırlayın

Havalar iyice ısınırken hem lezzetli hem ferahlatıcı bir molaya mı ihtiyacınız var? Gün boyu tazeleyici içecekler hazırlamak için ihtiyacınız olan tek ürün Explore Mix & Go Cool ile ister evde ister yolda, serinletici smoothie’lerle her anınıza keyif, lezzet ve ferahlık katın.

Yaz aylarında hem serinletici hem de farklı lezzet kombinasyonlarının tadını çıkarmak isteyenlerdenseniz, günün her anında size hızlı ve pratik bir şekilde en sevdiğiniz smoothie’leri hazırlayacak Russell Hobbs Explore Mix & Go Cool, tam da aradığınız ürün. Explore Mix & Go Cool’un 600 ml hacimli taşınabilir şişeleri ve dondurulabilir soğutucu hazneleriyle favori meyvelerinizden hazırladığınız kahvaltılık smoothie veya besleyici sebze bazlı smoothie, gün sizi nereye götürürse götürsün ideal sıcaklık ve lezzetinde kalacak.

Pratik tasarımıyla her an hazır

Explore Mix & Go Cool, buz gibi soğuk yaz smoothie’lerinizi hazırlamak için buz kırabilen paslanmaz çelik bıçaklara sahip. Çıkarılabilir bıçakları bulaşık makinesinde yıkanabilir olduğundan bir sonraki smoothie hazırlığınız için de zaman kazanabilirsiniz. Ayrıca, hayatın yoğun temposunda bir şişe yeterli olmayabilir düşüncesiyle, iki adet dondurulabilir soğutucu hazne sunan Explore Mix & Go Cool ile yazın sıcak günlerinde tazeleyici içecekler her an elinizin altında. Soğutucu hazneler dondurulmuş bir şekilde içeceğinize eklemeyebilmeniz için hazır bekleyecek!

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*