LG ‘Yapay Zeka Evinin Bir Sonraki Dönemi’ için vizyonunu IFA 2024’te tanıtacak

LG Electronics (LG), dünyanın dört bir yanından tüketicileri, 6-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek IFA 2024'te en yeni yapay zeka cihaz yeniliklerini deneyimlemeleri için Berlin, Almanya'ya çağırıyor. LG, “Sevecen Yapay Zeka Evini Deneyimleyin" teması altında yapay zekalı evin bir sonraki bölümü için kapsamlı ve ilham verici vizyonunu sunacak.

Ziyaretçiler, LG’nin Messe Berlin’deki 18. Salonda yer alan geniş standında, şirketin çok çeşitli yapay zeka ev çözümlerinin mümkün kıldığı yüksek yaşam kalitesini deneyimleyebilirler. Affectionate Intelligence tarafından desteklenen en yeni çözümlerini tanıtmanın yanı sıra LG, geleceğin yapay zeka evini gerçekleştirme konusundaki önemli ilerlemesini gösterecek ve yeni bir yapay zeka inovasyonu çağına öncülük etme konusundaki güçlü kararlılığını yeniden teyit edecek.

IFA’ya şahsen katılamayanlar, 6 Eylül’den itibaren LG Global YouTube kanalında (www.youtube.com/@LGGlobal) yayınlanacak olan LG Booth videosu aracılığıyla LG’nin yapay zekalı ev aletleri vitrini hakkında her şeyi öğrenebilirler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*