LG vakumlu temizlik çözümlerini IFA 2024’te tanıtıyor 

LG Electronics (LG), IFA 2024'te en yeni 'hepsi bir arada' robot süpürgesi ve paspası ile birlikte yepyeni dik vakumlu temizlik çözümü LG CordZero™ All-in-One Tower Combi'yi tanıtıyor.

Hepsi Bir Arada Kule Kombi, CordZero A9X dik vakum ile CordZero R5 robot vakumunu birleştirerek günlük temizliği daha basit ve daha verimli hale getirirken depolama, şarj ve stili yeniden tanımlıyor. Şirketin en yeni robot süpürgesi ve paspası, zemin temizliği, paspaslama, toz boşaltma, su doldurma ve otomatik paspas yıkama işlemlerini gerçekleştiren kapsamlı bir sisteme sahip.

All-in-One Tower Combi (Hepsi-Bir-Arada Kule Kombi) ile Geliştirilmiş Temizlik

Yenilikçi All-in-One Tower Combi (Hepsi-Bir-Arada Kule Kombi) çözümü, hem dik hem de robot süpürgelerin çöp kovalarını otomatik olarak boşaltan Dual Auto Empty (Çift Otomatik Boşaltma) işlevine sahip. Yerleştirildiklerinde, her iki cihaz da her zaman temizliğe hazır olmalarını sağlamak için şarj olmaya başlıyor. Şık, kompakt yerleştirme istasyonu, tüm süpürme ihtiyacı için merkezi bir merkez görevi görüyor, minimum yer kaplıyor ve hatta tek kullanımlık toz torbasının içinde bakteri üremesini önlemeye yardımcı olmak için bir UVC LED’e sahip.1 

CordZero A9X’in, her seferinde güçlü ve güvenilir temizlik performansı sağlamak üzere tasarlanmış LG’nin Akıllı İnvertör Motoru bulunuyor. Motorun hızlı dönme hareketi, kir, toz ve döküntüleri kolaylıkla toplayan güçlü bir vakum üretiyor. Ayrıca, dik süpürge, çöp kovası kapasitesini artırmak ve çöp kovasını boşaltma sıklığını azaltmak için kir ve döküntüleri sıkıştıran KOMPRESSOR™ teknolojisini kullanıyor. Süpürge ayrıca sert zeminlerde etkili paspaslama için Spray Mop (Püskürtmeli Paspas) özelliğine de sahip. 

Kapsamlı ve verimli bir temizlik deneyimi için LG CordZero R5 robot süpürgesi, aynı anda süpürme ve paspaslama yapmasına olanak tanıyan bir paspas ile donatılmış durumda. Bu, paspası ıslak tutan ve bir su kaynağına sık sık gitme ihtiyacını ortadan kaldıran gömülü su deposundan otomatik bir su besleme sistemi ile sağlanıyor. Dahası, robot süpürge engeller ve mobilyalar arasında gezinmek için 360 LiDAR sensörü kullanıyor ve merdivenlerden düşme gibi olası kazaları önlüyor.2

Kapsamlı Temizlik Yeteneklerine Sahip Yeni Nesil Robot Süpürge

LG ayrıca, ‘hepsi bir arada’ robot süpürge ve paspasını IFA fuar alanına getiriyor. Bu son teknoloji vakum, bakım işlerini azaltmak için otomatik paspas temizleme ve kurutmanın yanı sıra kullanıcı müdahalesi olmadan su tankını dolduran ve boşaltan otomatik bir su besleme sistemi kullanıyor.3 Süpürgenin sorunsuz bir şekilde temiz kalmasını sağlamak için paspas yıkanırken temizleyiciyi losyon otomatik olarak akıtılıyor.  

Gelişmiş robot süpürgesi, rotaları hassas bir şekilde belirlemek için LiDAR ve 96 adede kadar nesneyi tanıyarak engellerde gezinmeyi zahmetsiz hale getiren 3D ve diğer birkaç sensörle birlikte çalışan bir ön kamera kullanıyor. Robot süpürge, 10.000 paskala (Pa) kadar güçlü vakum gücü sağlayan güçlü bir motorla tozu etkili bir şekilde temizlerken,4 dönen paspası dakikada 180 devirle (rpm) dönerek kapsamlı bir temizlik sağlıyor. Akıllı süpürge halıları bile algılayabiliyor, emiş gücünü artırabiliyor ve bu pürüzlü yüzeyleri daha etkili bir şekilde temizlemek için paspasını kaldırabiliyor.  

LG, üründen kaynaklanan kokuları en aza indirmeye yardımcı olmak için paspas temizliğinden sonra atık sudan kaynaklanan hoş olmayan kokularla mücadele eden hepsi bir arada robot süpürgeler geliştirdi. Bu kapsamlı temizlik çözümü, paspası yıkarken otomatik olarak temizleyici solüsyonu akıtıyor ve sıcak hava ile kurutuyor. Bu işlem, paspaslamadan sonra kullanılmış suyu depolayan su kabında metil merkaptan ve dimetil disülfür gibi kötü kokulu bileşiklerin oluşumunu yaklaşık yüzde 30 oranında azaltıyor.5 Ayrıca LG’nin Güvenli Geliştirme Yaşam Döngüsü (LG SDL), ürün geliştirmenin her aşamasında kontrol edilen güvenlik risklerini öngörüyor ve ele alıyor.

LG Electronics Beyaz Eşya ve İklimlendirme Çözümleri Şirketi Başkanı Lyu Jae-cheol, “Tüketicilerin arzu ettiği rahat ve zahmetsiz kullanıcı deneyimini sunmak için temizlik ve bakım sürecini bir araya getirdik. Sorunsuz kullanıcı deneyimini sürekli olarak yeniden tanımlamaya odaklanarak, tüm beklentileri aşan yenilikçi ev aletlerini sürekli olarak tanıtmaya kararlıyız” dedi.

LG’nin A9X All-in-One Tower Combi ve robot vakum ve paspas gibi en yeni temizlik çözümleri, 6-10 Eylül tarihleri arasında Berlin, Almanya’da şirketin IFA 2024 fuar standında (Salon 18, Messe Berlin) sergilenecek. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*