Hoover ile yüksek performans ve uzun ömürlü kullanım ile üst düzey pişirme deneyimi

Çevreye duyarlı, yüksek performanslı ve tasarruflu Hoover ankastre fırınlar, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle mükemmel pişirme sonuçları elde etmeniz için gereken işlevselliği ve konforu sağlıyor.

AirFry teknolojisi sayesinde daha sağlıklı yemekler

AirFry teknolojisi ile özel delikli tepsi tasarımı, sıcak havanın yiyeceklerin etrafında dolaşmasını sağlar. Az miktarda yağ ile yemekler yanmadan ve kurumadan eşit bir şekilde pişer. Sağlıklı kızartma deneyimini sunmak için üretilmiştir. Yemeğinizi tepsiye koyun, üzerine az miktarda yağ sürün ve fırına atın. Yağlı, sağlıksız kızartmaya elveda deyin.

Teleskopik raflar sayesinde kullanımı kolay bir deneyim

Tepsileri kolayca hareket ettirmeye ve pişirme esnasında tüm alanı kontrol etmenize yardımcı teleskopik rafın kolaylığından faydalanabilirsiniz. Ayrıca hareketli teleskopik raflar sayesinde, pişirme yapılan kaplar kolayca ve güvenle fırın içinden alınabilir, yerleri değiştirilebilir.

Özel tasarım yavaş açılan ve kapanan kapak sayesinde maksimum konfor

Ustalıkla tasarlanmış yenilikçi yavaş kapanma sistemi sayesinde fırınınızın kapağı yumuşak ve sessizce kapanır. Bu yenilikçi teknoloji, kapağın kapanma hızını düşürür, kazara çarpmayı önler ve günlük kullanımın neden olduğu aşınma ve yıpranmaya karşı daha fazla koruma sağlar.

hOn Uygulamasıyla yeniliği keşfedin

Akıllı bağlantılı kullanıcı arayüzü sayesinde, hOn Uygulamasını kullanarak fırınınızı her yerden kolayca kontrol edebilirsiniz. Ayrıca yemek tarifleri ve yemek pişirme ipuçları gibi çok sayıda ek içeriğe erişim sağlayarak yemek pişirme deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*