Miele, çalışanları için Daima Daha İyiyi hedefliyor

Happy Place to Work’ün düzenlediği, çalışanların iş deneyimlerinin “başarı”, "gurur” ve “güven” boyutlarını ölçen ve 14 sorudan oluşan Wellbeing Index Çalışan Deneyimi anketini sonuçları ile Miele Türkiye, 110 çalışanının katıldığı anket sonucunda Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifika ve ödülünü almaya hak kazanarak, “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” seçildi.

Miele’nin en önemli odak noktası güçlü kurum kültürü.  ‘Fikirler Hiyerarşinin Üzerinde’ yaklaşımı ile çalışanların fikirlerinin kurumun en önemli değerleri olduğunu vurguluyor. Görevi ve unvanında ayırım yapmaksızın herkese Miele vizyonuna katkıda bulunma fırsatı sunuyor. ‘Çeşitlilik ve Kapsayıcılık’ yaklaşımı ile her çalışanın ayrı bir yetenek olduğunun bilinciyle ve ayrım yapmaksızın, yaşam döngülerine uygun kişiye özel uygulamalarımız ile çalışanların iş hayatına en mükemmel şekilde entegrasyonunu sağlıyor.

Çalışanlarını güçlendirmek için gelişim fırsatları sunan Miele, ‘Act4Growth’ (Gelişim için Harekete Geç) isimli performans yönetimi programı ile kişisel gelişim hedeflerine uygun gelişim planları hazırlıyor, eğitimler ve ihtiyaca yönelik programlar tasarlıyor. Çeşitli eğitim programlarının yanı sıra, 360 geri bildirim, rotasyon, uluslararası proje rolleri, yurt içi ve yurt dışı dönemsel görevler, koçluk ve mentorluk gibi gelişim araçlarını kullanıyor. Miele kültürünü temsil eden, girişimlerde bulunan, yeni işler üreten, insiyatif alan ve projelere liderlik eden çalışanları, ‘Miele Stars’ programı ile ödüllendirerek çalışanların organizasyonla olan etkileşimini ve deneyimini güçlendiriyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*