Eller serbest özelliği ile ev temizliğinde yeni dönem açan akıllı temizlik robotu EZVIZ RS2

Akıllı ev teknolojileri alanında dünyada 157 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan ve ürün gamıyla herkesin erişebileceği, teknoloji ile güçlendirilmiş, akıllı, bağlantılı bir yaşam inşa eden Çin menşeli EZVIZ, yeni akıllı temizlik robotlarıyla Türkiye’ye adım attı ve eller serbest özelliği ile temizliği yeniden tanımlayan ilk akıllı temizlik robotu RS2'yi satışa sundu. RS2, neredeyse sıfır insan emeği ile yaşam alanlarını temizlemeyerek emek ve zaman tasarrufu sağlıyor.

Süpüren, vakumlayan ve paspaslayan tek bir ünite olan RS2, sert zeminleri ve halıları minimum insan çabasıyla derinlemesine temizliyor. RS2, paspaslarını kendi kendine takıp ve çıkarma, ıslak ve kuru temizlik, kurutma ve yeniden doldurma işlemlerini kendisi gerçekleştiren piyasadaki ilk ürün. Akıllı ev teknolojisinde dünya lideri EZVIZ’ın birinci sınıf robot vakum ve paspas kombinasyonu RS2 üstün tasarım özellikleriyle akıllı yaşam kategorisinde 2023 German Design Ödülü’nün de sahibi…

Herkes için temizlik hikayesi sona eriyor…

Büyük bir evde yaşayan ve temizlik yapmaktan hoşlanmayanlar, çalışanlar ve ev işleri için zaman ayıramayanlar, toz ve diğer alerjenlerin semptomlar yüzünden hijyenik bir ortamda yaşaması gerekenler, evcil hayvan besleyen ve tüy sorunu yaşamak istemeyenler için en ideal ve en zahmetsiz temizlik robotu EZVIZ RS2…Çok işlevli yuvası kendi kendini temizleme, yeniden şarj etme ve depolama olanağı sağlıyor. Odaları haritalandırabilen ve kendi başına etkili bir şekilde temizlik rutinleri oluşturabilen mevcut en akıllı vakum robotlarından biri… 4 farklı mod ile ihtiyaca yönelik temizlik yapabilen RS2 önce süpür ve sonra paspasla, paspaslarken süpür, sadece süpür ve sadece paspasla seçenekleriyle çok işlevli, çok fonksiyonel…

Kendi kendini temizliyor…

Günlük temizlik deneyimini basitleştirmek için tasarlanan 4000 Pa güçlü emiş özelliğine sahip RS2, cihazı manuel olarak değiştirme veya yıkama sorununu kökünden çözüyor.  RS2 300 m2 genişliğine kadar tüm yaşam alanlarına el değmeden tek şarjla kendi kendine süpürüp siliyor, sonra kendini temizliyor. Çok işlevli şarj yuvasının yardımıyla RS2, sert zeminleri paspaslama görevine başladığında çift döner paspas pedlerini otomatik olarak takabiliyor ve halı kaplı bir alanı süpürmesi gerektiğinde bunları otomatik olarak çıkarabiliyor. Akıllı temizlik robotu kullananların en sevmediği özelliklerden biri fırçayı sıkça manuel olarak temizlemek. RS2, insan saçı ve evcil hayvan tüyünün robota dolaşmasını önlemek için rulo fırçasını ters yönde döndürerek bunları istasyonda etkili bir şekilde kendi kendine temizliyor. Her görevden sonra RS2 yuvasına geri dönüyor ve burada paspası otomatik olarak yıkayıp kurutuyor, rulo fırçadaki dolaşmış tüyleri kendi kendine temizliyor, su haznesini dolduruyor ve pilini şarj ediyor.

Halıları algılayarak paspasını çıkarıyor ve süpürmeye devam ediyor.

Diğer akıllı temizlik robotlarında sıkça görülen sorunlardan biri kablo veya çorap gibi eşyaların robota sıkışması. RS2 bu sorunu da kökten çözüyor ve zemine dağılmış ev eşyalarını algılıyor ve bunlardan kaçınıyor, dağınıklığı sürüklemiyor, çorapları, kabloları ya da sıkışma ihtimali olan eşyaları çekmiyor. Halı kaplı alanları algılayan RS2, ıslak pedleri halı üzerine sürüklemeden önce sert zemin temizliğini bitiriyor ve sonra paspaslarını gövdeden ayırarak halıları özel olarak süpürüyor.

Evdeki patili dostunu merak edenler için istendiğinde sadece devriye gezen kamera…

D-ToF LiDAR, 3D yapılandırılmış lazer ve bir RGB kamerayı entegre eden RS2, herhangi bir evin düzenini haritalayabiliyor, çeşitli zeminler için otomatik olarak temizlik rotaları oluşturabiliyor ve yaygın engellerden hassas bir şekilde kaçınıyor. Çok amaçlı akıllı cihaz RS2, kullanıcısına ve sevdiklerine ekstra rahatlık ve güvenlik sağlamak için güçlü bir 3K kamera ile donatıldı. Yerleşik 3K kamera, kişi ve evcil hayvanları algılamayı ve canlı video görüntülemeyi destekliyor ve RS2 temizlik işlevini yerine getirmeden sadece devriye gezerek ev sahibine patili dostunu ya da evdeki herhangi bir hareketi canlı olarak izletiyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*