Kişiselleştirilebilir ve Yepyeni Bir Dyson Airwrap™ Deneyimi 

Dyson’ın ilk Bluetooth® bağlantılı güzellik teknolojisi Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti artık Türkiye’de!

Dyson’ın ilk Bluetooth® bağlantılı teknolojisi Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti, Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşuyor. Dünya çapında ödüle layık görülen ürün, artık daha kolay ve optimize şekillendirme için Bluetooth® teknolojisine sahip. Kullanıcılar saç profillerini kişiselleştirebiliyor ve tek bir düğmeye basarak buklelerini otomatik olarak sarabiliyor, şekillendirebiliyor ve ayarlayabiliyor. Dyson Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti, yeni başlıklarıyla çok yönlülüğünü artırıyor ve yeni Konik Bukle Başlığı daha sıkı ve daha belirgin bukleler sunuyor. 

i.d. curl™ ile mükemmel bukleler programlayın

Dyson mühendisleri, i.d. curl™’ü makinenin başlıklarıyla kullanılmak üzere kişiselleştirilmiş bir şekillendirme programı olarak geliştirdi. MyDyson uygulamasında saç profilinizi saç tipi, saç uzunluğu ve şekillendirme derecesini içerecek şekilde programladıktan sonra size kusursuz bir şekillendirme rutini öneriliyor.  

Güç düğmesine bir kez basıldığında, i.d. curl™ mükemmel ve kalıcı bukleler için üç adımı etkinleştiriyor. Şekillendirme işlemini kusursuz hale getirmek için sarıyor, şekillendiriyor ve sabitliyor. Isı ve hava akımı, kullanıcının şekillendirme tercihlerine göre sezgisel olarak kontrol ediliyor.

Dyson Güzellik Kategorisi Yardımcı Tasarım Müdürü Low Chen Nyeow yeni teknolojiye dair yaptığı açıklamada, “Kullanıcı geri bildirimleri, rahatlığın çok önemsendiğini gösteriyor, bu nedenle bağlantı teknolojisi, kullanıcıların Dyson makinelerinden en iyi şekilde yararlanmalarına yardımcı olacak yollar sunuyor. i.d. curl™ kullanım kolaylığı, kişiselleştirilmiş bir yolculuk ve deneyim sunuyor. Uygulama, şekillendirmeyi kolaylaştırmak için kullanıcının saç profiline göre her adımda rehberlik veriyor. Ayarlanabilir sıcaklık seçenekleri, termal konfor için yüksek ve düşük ısı sıcaklıklarını kişisel tercihlerine göre değiştiriyor ve bakım bildirimleri ile filtre temizliği için yol gösteriyor. Yeni ek başlıklar da şekillendirme ürününün tüm saç tipleri için uygun olduğunu ve ısıdan zarar görmediğini vurguluyor.” dedi.

Her stil için 19 başlık

Saç şekillendirme ve kurutma seti, Dyson tasarımı saklama kutusunda altı ek başlıkla birlikte geliyor. Ürünün yelpazesi içinde farklı saç ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olarak yumuşak düzleştirme fırçaları ve kurutucularla gelişmiş çok yönlülük için toplamda 19 farklı başlık bulunuyor. Kullanıcılar setlerini tamamlamak için farklı ek başlıkları ayrıca satın alabiliyor. 

Dyson Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti

Dyson Airwrap i.d.™ saç şekillendirme ve kurutma seti, saç yapısı içindeki bağları değiştirmek için yalnızca ısıya güvenmeden, onları yeni bir stile dönüştürüyor. Hava kullanımı, ısı hasarını önleyerek buklede hacim elde etmeye yardımcı oluyor. Ürün, diğer Dyson güzellik ürünlerinde olduğu gibi Akıllı Isı Kontrolü özelliğine sahipken, sıcaklığı 150°C’nin altında tutarak saçın aşırı ısı hasarından korunmasına yardımcı oluyor ve tüm saç tiplerinde parlaklığı koruyor.

Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma seti, aşırı ısıya ihtiyaç duymadan hava ile şekillendiriyor

Şirket içi uzman bir ekip tarafından oluşturulan Dyson V9 dijital motor, Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma setine güç veriyor. Dyson’ın benzersiz şekillendirme başlıklarıyla birlikte bu motor, Dyson Airwrap i.d. saç şekillendirme ve kurutma setinin aşırı ısıya ihtiyaç duymadan havayla şekillendirilmesini sağlıyor.

Dyson Güzellik Kategorisi Global Marka Elçisi Matthew Collins ise, “Kusursuz bukleler elde etmek artık daha da kolay… Dyson Airwrap i.d.™, tek bir düğmeye basarak hazırlık için gereken tüm zahmetli işleri ortadan kaldırıyor.” diyor.

Makinenizden en iyi şekilde yararlanın

Airwrap’inize düzenli bakım yapmak makinenin en iyi şekilde çalışmasını sağlıyor. Kullanıcılar artık MyDyson uygulaması aracılığıyla filtre durumlarını kontrol edebiliyor ve filtre temizleme ve arızalar için kılavuzları görüntüleyebiliyor, ayrıca makine üzerinde yanıp sönen beyaz bir LED de filtreyi temizleme zamanının geldiğini gösteriyor.

Kullanıcı deneyimine yardımcı olmak amacıyla, ilk bağlantı ve i.d. curl™ kurulum sürecini kolaylaştırmak üzere saklama kutusunun kapağında bir telefon/tablet tutucu aparat bulunuyor. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*