Fakir Hausgeräte, yeni nesil teknolojilerini IFA’da tanıttı

Fakir Hausgeräte, bu sene 100.’sü düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA’da, yaşamı kolaylaştırmayı amaçlayan yeni nesil teknolojilerle donatılmış birçok ürün sergiledi. Süpürge teknolojisindeki liderliğini sergileyen ürünlerin yanı sıra markanın en ilgi çeken ürünü birçok mutfak aletini tek bir cihazda toplayan akıllı mutfak şefi NoteCook oldu.

Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü markalarından Fakir Hausgerate, sürdürebilirliğin ve yapay zekanın ön plana çıktığı IFA 2024’te süpürgeden kişisel bakım cihazlarına kadar onlarca yeni ürün tanıttı.  Üstün Alman teknolojisine sahip markanın yapay zeka kullanarak geliştirdiği ev konforu grubunda yer alan; ıslak ve kuru süpürgeler, buharlı temizleyiciler ve cam temizleme robotu büyük ilgi gördü. Akıllı ve kişisel mutfak teknolojileriyle de dikkat çeken Fakir Hausgeräte, yakın zamanda Türkiye’de piyasaya süreceği NoteCook ile mutfakların geleceği konusunda ipuçları verirken, fuar ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği ürünlerden biri oldu.

4 aşamalı hijyen sunan süpürge teknolojisi

Son dönemlerde özellikle doğaya duyarlı olmasıyla tercih edilen buharlı temizleyicilere, yüzeyleri sadece temizlemekle kalmayıp aynı zamanda dezenfekte etmesiyle de ilgi artmaya devam ediyor. Fakir Hausgeräte, buhar özellikli leke temizleme fonksiyonuyla dikkat çeken Spot Cleaner PR 8038 modeli ile temizlikte yeni bir dönem başlattığını duyurdu. 4 farklı temizlik modu ile (sıcak su modu, soğuk su modu, buharlı temizlik modu, buhar sterilizasyon modu) derinlemesine temizlik sunarak inatçı lekeleri ve bakterileri %99 oranında anında yok ediyor. Kullanımı daha da pratik hale getiren LED ekran tasarımı ile temizlik sürecinin kolayca takip edilmesine olanak tanıyor.

Çifte temizlik gücü; süpüren ve silen süpürge

Fakir Hausgeräte’nin üstün performansıyla dikkat çeken ıslak ve kuru dikey şarjlı süpürgesi WD 9 Pure Clean, ev temizliğinde konforlu ve zahmetsiz bir deneyim sunuyor. 3 farklı kullanımın tek bir cihazda birleştiği süpürge; hem ıslak hem de kuru temizlik yaparak derinlemesine temizlik sağlıyor, halı fırçasıyla halılarınızı ve zeminlerinizi hızla süpürüyor, el süpürgesine dönüştürülebilme özelliği sayesinde de çeşitli aksesuarlarla farklı alanları temizlemenize olanak tanıyor.

“Bugün ne pişirsem” sorusuna yanıt veren teknoloji

Fakir Notecook ise tam bir teknoloji devrimi. Yavaş pişirme, hamur yoğurma, buharda pişirme, mutfak robotu, turbo, doğrama, fermantasyon, yumurta pişirme, pilav pişirme, muffin, püre, kızartma, dara, karıştırma, smoothie, vakumlu pişirme, otomatik temizleme gibi 17 fonksiyonu ile mutfağınızın şefi olmaya geliyor. İçerisinde profesyonel şefler tarafından onaylanmış 100 adet özel tarif bulunuyor. Notecook, kullanıcısına sadece yemek tarifini vermiyor. Tarif için gerekli malzemelerden yemeğin tüm yapılışını dijital ekranında adım adım gösteren yapay zeka destekli mucit cihaz, bugün ne pişirsem, evdeki malzemelerle ne yemek yapılır, nasıl yapılır ve ne kadar zaman alır gibi tüm soruları da yanıtlıyor. Üstelik, 7 inç dokunmatik ekranı ile sizi yaratıcı bir mutfak deneyimine davet ediyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*