Haier, IFA Berlin’de akıllı bağlantının yeni bir düzeyini tanıttı

15 yıldır dünyanın bir numaralı beyaz eşya markası olan* Haier, 5 Eylül 2024 tarihinde Berlin’de başlayacak IFA Fuarı’nın 100. yılında, akıllı bağlantılı ev ekosistemin yeni bir boyutunu sergiledi.

Teknolojik olarak gelişmiş, birinci sınıf ve tamamen özelleştirilebilir çözümler sunan Haier’in sergileme alanı, ziyaretçileri kendilerini yeni bir Akıllı Ev yönetimi ve günlük yaşam düzeyine davet ediyor. Bu, kullanıcıların Haier’in bağlantılı ürünlerini yönetmesine, kontrol etmesine ve optimize etmesine olanak tanıyan platform olan hOn Uygulamasıyla geliştirilen, ev aletlerine uygulanan Yapay Zeka’daki son teknolojik işlevler sayesinde mümkün oluyor. Stant boyunca hOn istasyonlarının bulunması, herkesin uygulamanın her ürünün deneyimini nasıl güçlendirdiğini, kullanımını olağanüstü hale getiren ek özellikler, hizmetler ve içerikler sunarak hem etkinliği hem de verimliliği en üst düzeye çıkardığını kolayca keşfetmesini sağlıyor.

Haier sergi alanının merkezinde, sanal bir avatar ziyaretçilerle proaktif bir şekilde etkileşime girerek onlara rehberlik ediyor ve markanın her tüketicinin özel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış yenilikçi ve özelleştirilebilir çözümlerle günlük yaşamı iyileştirme taahhüdünü sergiliyor.

Yıkayıcı Grubu:

Haier, verimlilikleri ve olağanüstü performanslarıyla öne çıkan cihazlar sunuyor. Dayanıklılığı ve performansı ile öne çıkan X Series 11, her döngüde maksimum giysi bakımı ve A-%60 enerji sınıfına ulaşıyor. X Series 11 çamaşır makinesi, hOn Uygulamasından etkinleştirilebilen; tamburda giysileri tazeleyen, ortamı kuru tutan ve döngü bittikten sonra 12 saate kadar bakteri ve kötü kokuların yayılmasını önleyen sürekli bir hava akış sistemi olan Ultra Fresh Air teknolojisi gibi son teknoloji işlevlere sahiptir. Çift Motorlu Inverter motor ve Çift Yönlü Tambur teknolojisi ile donatılmış X Series 11 kurutma makinesi, A+++ -%15 enerji sınıfına ulaşarak en yüksek verimlilik seviyelerine ve olağanüstü kurutma sonuçlarına ulaşır. hOn Uygulaması ve Yapay Zeka sayesinde ekstra verimlilik sağlanır – örneğin, çamaşır türünü ve miktarını tanıyabilir, en iyi performans için ayarları optimize edebilir – tüm bunların yanısıra, eşit süreli çift yönlü bir hareketle giysilerin dolaşmasını önleyerek kırışıklıkları azaltır.

X Series 9 serisi, büyük tambur kapasitesi ve çok sayıda yenilikçi işlevi sayesinde en hassas giysileri bile özenle yıkama ve kurutma sağlarken A-40%’a kadar enerji verimliliği sunar. Özellikle, X Series 9 çamaşır makinesi, hem yıkamadan önce hem de sonra giysilerin mutlak bakımına adanmış özellikleriyle öne çıkıyor; altı farklı leke çıkarma işlemi seçeneği, hOn Uygulamasıyla güçlendirilerek 35’ten fazla farklı leke türünü yönetebilen işlev; Ön Yıkama işlevi; ve Ultra Fresh Air teknolojisi sayesinde. Öte yandan X Series 9 kurutma makinesi, tamburun içinde herhangi bir kalıntı nemi önleyen bir 3D tarayıcı algılama sistemi olan Ultra Sense teknolojisi sayesinde en büyük yüklerin bile mükemmel şekilde kurutulmasını garanti eder.

X Series 7 serisi de hijyen ve giysilerin bakımına önem veren teknolojileri ile IFA’da sergileniyor.  X Series 7 çamaşır makinesi, cihazın en hassas bölgeleri olan kapak contası ve deterjan çekmecesi gibi alanları küf ve bakteri oluşumundan korumak için Haier’in ABT işlemine sahiptir; ve tamburun içinde bir sis oluşturan ve aynı anda sıcak hava enjekte ederek kırışmayı azaltan, kumaşları yumuşatan bir akış oluşturan Refresh Programı işlevine sahiptir, böylece mikroplarda, kokularda, ince tozlarda ve alerjenlerde %99,9 azalma olur**. X Series 7 çamaşır kurutma makinesi, düşük sıcaklıklarda bile bakterileri yok eden ve özel plazma modülü ve hava iyonizasyon işlemi sayesinde giysileri derinlemesine temizleyen yeni I-Refresh Active işlevine sahiptir. X Series 7 serisi çamaşır makinesinin Flexy Time ve kurutucunun I-Time seçenekleri, programın süresini her kişinin ihtiyaçlarına ve zamanına göre ayarlayabilir ve en iyi sonuçlar için her yıkama ve kurutma aşamasını optimize eder.

Ayrıca Mini Drum ve Maxi Drum gibi daha küçük alanlar ve daha karmaşık mobilya ihtiyaçları için tasarlanmış öneriler de sergileniyor.

Tüm yıkama ve giysi bakımı dünyası, diğer birçok işlevin yanı sıra her ihtiyaca uygun özel programı seçmeye, çevrimleri uzaktan kontrol etmeye, verimliliği korumaya, kullanım ve bakım ipuçlarıyla cihazların etkinliğini en üst düzeye çıkarmaya olanak tanıyan hOn Uygulamasıyla birbirine bağlanıyor ve güçlendiriliyor. Haier, tüm çözümler için güvenilirliğe ve müşteri bakımına ürünlerin ömrünü uzatmak ve çevresel etkiyi azaltmak için proaktif hizmet sağlıyor.

IFA’nın mutlak yıldızı yeniden parlıyor: Yapay Zeka tarafından kontrol edilen ve tamamen hOn Uygulamasından yönetilebilen, her tür tüketicinin isteklerini yerine getirebilen – deterjanların otomatik yeniden siparişi ve kişiye özel yardım sunan- ilk abonelik tabanlı yıkama ekosistemi olan Washpass.

Haier sadece çamaşır yıkamakla kalmıyor, aynı zamanda Isı Pompası teknolojisine sahip Xynergy bulaşık makinesini de tanıtıyor; bu, A-40%‘a kadar enerji verimliliğine ulaşmayı sağlıyor: çevreye maksimum saygıyla yüksek tasarruf, kusursuz temizlik sonuçları sağlıyor. Daha etkili yıkama alanı kapsamı sağlayan işlevsel X-Spray kolu ve üçüncü sepette çatal bıçak takımlarını parlatmak için 5 döner mekanik nozul ve ek bir püskürtme kolu bulunan Cutlery Shine Plus teknolojisi, teleskopik üst sepet ve TFT ekranın konforuyla geliştirilmiş benzersiz bir tasarımla tasarlanmıştır.

I-Pro Shine bulaşık makinesi, özel Biovitae teknolojisiyle markanın tüketici ihtiyaçlarını öngören çözümler sunan bir ürünüdür. Hem insanlar hem de malzemeler için tamamen güvenli, doğal beyaz, UV içermeyen bir LED ışık teknolojisi ile geliştirilmiştir. Özellikle eden uzakta olduğunuzda bulaşıklar beklenenden daha uzun süre bulaşık makinesinde kalırsa önem kazanan fonksiyon, hOn Uygulamasından kolayca etkinleştirilebilir. Biovitae, bulaşıklardaki virüsleri ve bakterileri derinlemesine dezenfekte edebilir ve ortadan kaldırabilir – hatta plastik ve cam parçalarda bile. Ziyaretçiler, ışık huzmesinin bulaşık makinesindeki yüzeylerin %99,99’una kadarını bakterilerden nasıl dezenfekte ettiğini gösteren, çalışmasını gösteren etkileyici bir LED ışık aktivasyonu sayesinde Biovitae’nin nasıl çalıştığını görebiliyor***.

Ankastre & Pişirici Grubu

Sergi alanının ortasındaki bir duvar, Haier’in pişirme mükemmelliğine ayrılmış olup, tam dokunmatik ekranıyla tüm işlevlerin kontrolünü sağlayan Chef@Home ve prestijli iF Tasarım Ödülü’nü kazanan, yenilikçi kullanıcı arayüzü ve motorlu kapısıyla öne çıkan ID Ultimate Series 6 gibi Süper Premium çözümler sergileniyor.

Buharın potansiyelini özel bir aktivasyonla vurgulayan bir gösteri duvarı ile sergilenen Bionic Steam ziyaretçilerin fırında buharlı pişirmenin nasıl çalıştığını keşfetmelerine olanak tanıyor. Haier, buharın potansiyelinden tam olarak yararlanmak ve çeşitli tüketici tercihlerine ve ihtiyaçlarına hitap etmek için kapsamlı ve benzersiz bir Bionic Steam teknolojileri yelpazesi geliştirdi ve tasarladı. Yapay Zeka, uzman şef içgörüleri ve hOn uygulamasının yetenekleri desteğiyle Haier, yemeklerin lezzetini artıran ve malzemeleri gurme kreasyonlara dönüştüren kapsamlı bir dizi Buhar çözümü sunar. Örneğin, Delicate Flavour Steam, doğrudan fırın boşluğuna yerleştirilen ve sadece birkaç dakika içinde hafif, uzun süreli bir buhar bulutu üreten bir su tankı olan Steam Vessel’ı kullanır: lezzetleri yoğunlaştırır, baharatların karmaşıklığını artırır, malzemelerin orijinal tazeliğini korur ve hem etin hem de sebzelerin mükemmel şekilde kavrulmasını sağlar. Round Flavour Steam, ayrıca, işlevsel ve estetik gizli tankı sayesinde, pişirme döngüsü sırasında düzenli aralıklarla fırın boşluğuna buhar göndererek ekmeğin besin değerlerini ve lezzetini korurken aynı zamanda çıtırlığını ve yumuşaklığını garanti eden ekmek türevlerii pişirmek için ideal bir fırındır. Intense Flavour Steam, gelişmiş bir kullanıcı arayüzüyle birleştirilmiş, daha uzun buharlama sağlayan 1 litrelik çıkarılabilir bir tanka sahiptir ve etlerin ve güveçlerin zengin, yoğun lezzetini artırmak için mükemmeldir. Son olarak, Pure Flavour Steam, parlak, besin dolu buharda pişirilmiş sebzeler gibi en basitinden, Sous Vide gibi profesyonel tekniklerle en sofistike olanlara kadar, her damağın ihtiyaç ve gereksinimlerine göre buharın güç seviyesini ve miktarını en hafiften tam buhara kadar uyarlayarak lezzetlerin kalitesini ve saflığını vurgulamak için tasarlanmıştır. Gerçek bir sous-chef.

Haier’in mutfak aletlerinin yeteneklerini sergilemek için Michelin yıldızlı şef Tommaso Arrigoni, özel Bionic Steam teknolojilerine sahip üst düzey ID Serisi fırınları ve tasarım ve profesyonel performansı bir araya getiren I-Master Series 5 küçük ev aletleri serisini kullanarak ziyaretçileri ilgi çekici ve lezzetli canlı yemek pişirme gösterileriyle büyüleyecek.

Tüm ID Serisi fırınların Bionicook™ teknolojileri, Haier’in tüketici ihtiyaçlarını tahmin etme, hayatlarını kolaylaştırma ve taleplerini karşılama yeteneğini göstermektedir. ID Serisi fırınlar, kombine mikrodalga fırınlar, davlumbazlar ve akıllı bağlantılı indüksiyonlu ocaklar dahil olmak üzere farklı zevklere, ihtiyaçlara ve pişirme stillerine göre tamamen özelleştirilebilir mutfak deneyimleri sunmak üzere tasarlanmıştır. A++’ya kadar enerji verimliliği derecesine sahip ID Serisi fırınlar, yiyecekleri tanıyan ve pişirme döngüsünü otomatik olarak ayarlayan dahili bir kamera olan son teknoloji Bionic Vision; her yemek için mükemmel sıcaklığı sağlayan sensörler olan Bionic Precision ve yedi seviyeye kadar eşit pişirme sağlayan Bionic Flexibility ile donatılmıştır. hOn Uygulamasıyla geliştirilen Bionic Intelligence teknolojisi, bu özelliklerin tam olarak kullanılmasını sağlayarak pişirme ve fırın sıcaklığının uzaktan kontrol edilmesini, programlanmasını ve çok sayıda program ve tarif arasından seçim yapılmasını sağlar; sürekli izleme ve optimum kişiselleştirme sağlar.

Bionicook™ teknolojileri ayrıca ocakları da karakterize eder; bu ocaklar, günlük kullanım ve temizlik sırasında oldukça dayanıklı özel bir cam yüzeyden yapılmış, zarif, çizilmeye dayanıklı MATT kaplama ile sunuluyor. Bu bağlantılı çözümlerde Bionic Flexibility, ocaktaki pişirme alanını her ihtiyaca göre modüle etme olanağını garanti eder: Minicoil çok küçük tavalar için mükemmeldir, ID Flex Zone tek bir büyük dikey bölgede pişirmeye olanak tanırken, Extended Zone tüm yatay alanı etkinleştirir. Bionic Precision teknolojileri ocaklar için de mevcuttur ve Preci Probe termometresi, Boiler Sensor ve Culinary Sensor gibi hassas araçlar sayesinde pişirme döngülerini ve yiyecek sıcaklığını yönetmeye ve izlemeye olanak tanır; bunların hepsi hOn Uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilir.

Soğutucu Grubu

Tüketicilerin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak için Haier, A-20%’ye kadar ulaşan en üst düzey enerji derecelendirmelerine ve segmentteki en düşük gürültü seviyelerine sahip, her türlü mobilya gereksinimine uygun farklı kapasitelere sahip geniş ve çeşitli bir soğutma ürünleri yelpazesi sunar. Bu ürünlerin öne çıkan özelliği, kategorilerinde en iyi olan ve tazelik ve lezzeti garanti eden gelişmiş koruma teknolojileridir. Ayrıca, hOn Uygulamasının entegrasyonu ile kullanıcılar performansı artırabilir, sıcaklıkları uzaktan kontrol edebilir, gıda korumasını en üst düzeye çıkarabilir ve gıda israfını azaltabilir. Uygulama ayrıca, hem tüketiciye hem de çevreye fayda sağlayan enerji kaynaklarının sürekli optimizasyonu için çok sayıda kullanım ipucu, bakım önerisi ve uyarı sağlar.

Haier, IFA’da Super Cooling teknolojisini tanıtıyor. Cube 90 Serie 7 buzdolabının çekmecesine yerleştirilen bu teknoloji, hassas yiyeceklerin kalitesini 10 güne kadar korumak için tasarlanmıştır. Bu teknoloji, sürekli sıfırın altındaki sıcaklığa rağmen, buz çözme zahmetinden kaçınır, toplam güvenlik için mikroorganizma oluşumunu engeller ve gıda besinlerini bozulmadan tutar.

Haier’in soğutma yenilikleri, yalnızca etkileyici enerji verimliliğiyle değil, aynı zamanda yüksek performans ve tasarım ayrıntılarına, özelleştirmeye ve çeşitli ihtiyaçları karşılama yeteneğine titizlikle dikkat çeken kapsamlı “A Enerji Sınıfından Fazlası Ürün Yelpazesi” ile örneklendirilir. Bunun başlıca bir örneği, markanın tüketici odaklı ve çevre dostu çözümlere olan bağlılığını yansıtan A-20% enerji derecesine ulaşan 2D 60 Serie 7 Pro kombi buzdolabıdır – Eco modunu otomatik olarak ayarlayan ve istatistikler ve sürdürülebilir öneriler sunan Eco Bos işleviyle daha fazla verimlilik sağlar. A olarak derecelendirilen 3D 70 Serie 7 ve FD 70 Serie 7 buzdolapları, sadece 29 dB’lik düşük gürültü seviyeleriyle öne çıkar. 600 litreden fazla kapasiteye sahip SBS 90 Serie 7, enerji verimliliği sınıfının en geniş kapasiteli ürünüdür. UP 60 Serie 7, -15°C’ye kadar düşük sıcaklıklardaki kapalı alanlara yerleştirilebilirken, serbest duran 3D 60 Serie 7, Haier buzdolaplarının ayırt edici bir özelliği olan Doğrudan Erişim Çekmecesi ile zamandan ve enerjiden daha da fazla tasarruf sağlar. Bunlar yalnızca A sınıfı buzdolapları değil, verimlilik ve stil açısından her türlü ihtiyacı karşılayan son teknoloji ürünlerdir.

ID Titanium Serie 6 ankastre buzdolapları estetik detayların yanı sıra gelişmiş Fresher Techs teknolojileri sayesinde optimum gıda korumasını garantiliyor.

Haier’in soğutma dünyası, profesyonel bir şarap mahzeni seviyesinde performans gösteren sofistike şarap dolaplarını da içeriyor. Tutkunlar tam bir Şarap Yolculuğunu keşfedebilir: hOn uygulaması, etiket okuma, kişisel koleksiyonunuzla ilgili istatistikler, genişletmek için şişe satın alma olanağı ve eşleştirme önerileri alma olanağı içeren özel bir widget içerir. Ayrıca, yeni Elektrikli Şarap Havalandırıcı ve Dağıtıcı ve Elektrikli Şarap Hava Vakumu gibi şarap aksesuarları, mümkün olan en iyi tadımı ve korumayı garanti ederek deneyimi tamamlar.

Sergi alanında ayrıca ziyaretçilere küçük ev aletleri serilerinin pratikliğini, çok yönlülüğünü ve üst düzey performansını göstermek için Haier Bistrot alanı da yer alıyor: I-Master Serie 5 ve Yapay Zeka ve bağlantı sayesinde mutfağa profesyonel bir mutfak deneyimi getiren yeni I-Master Serie 7 serisi. Ayrıca Haier, kahve makinesi ürünlerini ilk kez sergilemekten heyecan duyuyor ve kahve severlere özel saf bir zevk ve rahatlama anı için yenilikçi ve kişiselleştirilmiş çözümler sunmak üzere inovasyon ve birinci sınıf tasarım konusundaki uzmanlığını sergiliyor.

*Euromonitor International Ltd. 2023 verilerine göre beyaz eşya kategorisi adet cinsinden perakende satış hacmi

**Sertifikalı harici kuruluş tarafından gerçekleştirilen test.

***Veriler sertifika kuruluşu Eurofin tarafından onaylanmıştır.

****Gmicro Testing tarafından gerçekleştirilen test.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*