Propay Ödeme Teknolojileri, Türkiye’nin en ok Ar-Ge harcaması yapan ilk 250 şirketi arasında yerini aldı

Propay Ödeme Teknolojileri (E Data), bu yıl 11'incisi hazırlanan "Turkishtime Türkiye Ar-Ge 250 Araştırması" raporuna göre, 2023 yılında Türkiye'nin en çok Ar-Ge harcaması yapan ilk 250 şirketi arasında üst üste 6. kez yer alma başarısını gösterdi.

Propay Ödeme Teknolojileri, 40 yıla yakın tecrübesi, geliştirdiği yenilikçi ve ileri teknoloji ödeme çözümleri ile sektörde fark yaratmaya devam ediyor. 2015 yılından itibaren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylı Ar-Ge Merkezi olarak faaliyet gösteren Propay, yurt içi ve yurt dışında bulunan 70’in üzerinde AR-GE çalışanıyla geleceğe yönelik yenilikçi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Ödeme sektöründe pek çok ilke imza atmış olan Propay Ödeme Teknolojileri, Dünya’da ilk dokunmatik ekranlı mobil yazarkasa POS’u, akaryakıt sektöründe ilk self servis pompa yazar kasayı, Türkiye’de elektronik kayıt üniteli ilk yazarkasayı ve yemek kartı uygulaması destekleyen ilk Android POS cihazlarını geliştirerek sektördeki öncü konumunu güçlendirmiştir. 25 yılı aşkın süredir Polonya’da faaliyet gösteren Edata POLSKA firması ile ülkenin en çok tercih edilen yabancı markalarından biri olmuştur.

Türkiye genelinde 81 ilde ve 222 ilçede hizmet veren Propay, T.C. Maliye Bakanlığı onaylı 2 bin kişilik uzman kadrosu, 300 münhasır servisi ve 200’den fazla iş ortağıyla 500’den fazla servis noktasında faaliyetlerini sürdürmektedir. Güçlü AR-GE ve satış ekibiyle, yenilikçi çözümler sunarak müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaya devam etmektedir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*