SINGER Steamworks Pro 2.0 kırışıklıklara son veriyor

SINGER’in Steamworks Pro 2.0 buharlı düzleştirici ürünü ise işte tam bu noktada devreye giriyor; güçlü performansı ve kullanım kolaylığı ile ütü yapmayı bir yük olmaktan çıkarıp, zahmetsiz bir deneyim haline getiriyor. Üstelik kırışıklıkları dakikalar içinde ortadan kaldırarak giysilerinizi profesyonel bir görünüme kavuşturuyor.

SINGER Steamworks Pro 2.0, dakikada 41 gram’a kadar sürekli buhar çıkışı ve 1800 watt gücüyle en inatçı kırışıklıkları bile kolayca yok ediyor. Büyük 2.5 litrelik su haznesi, 75 dakika boyunca kesintisiz buhar sağlayarak uzun ütüleme işlemlerinde bile sürekli performans sunuyor. Yalnızca 45 saniyede kullanıma hazır hale gelen ürün, bu hızlı ısınma süresi ile size zaman kazandırıyor. Ayrıca dört farklı buhar ayarı sayesinde her kumaş türüne uygun buhar çıkışını seçmeniz de mümkün.

Kullanım Kolaylığı ve Güvenlik…

SINGER’in buharlı düzleştiricisi, ayarlanabilir teleskopik askı direği ile giysi yüksekliğine göre pratik kullanım imkanı sağlıyor ve aynı zamanda cihaz su bittiğinde otomatik olarak kapanarak güvenliğinizi ön planda tutuyor. Ürünle birlikte verilen OnPoint uç aksesuarı, zor ulaşılabilen köşelerde bile mükemmel buhar etkisi sunuyor. Ürünü kullananlar Pant Press eki ile de profesyonel görünümlü ütü çizgilerini kolayca oluşturabiliyor. Ayrıca, kumaş fırça eki sayesinde tiftik ve kalıntılardan kurtulmak da artık çok kolay…

Hareket Kabiliyeti ve Hijyen Avantajı

SINGER Steamworks Pro 2.0, 4 tekerlekli sistemi sayesinde rahatça hareket ettiriliyor, böylece  evin her köşesinde kolayca ütü yapılabiliyor. Yüksek buhar gücü de giysilerinizde hijyen sağlıyor ve taze bir görünüm kazandırıyor. SINGER Steamworks Pro 2.0, evde profesyonel kalitede ütüleme sonuçları elde etmek isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Ürün, ütülemeyi kolaylaştırırken kullanıcıların kırışıklıkları zahmetsizce ortadan kaldırmasına yardımcı oluyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*