Gaziantep’in İkinci LG Brandshop’u açıldı

LG Electronics, Gaziantep’e ikinci LG Brandshop’unu açtı. İlkiyle aynı yatırımcıya sahip olan Gaziantep’in ikinci LG mağazası teknolojisever Gazianteplileri ileri teknolojiye sahip ürünlere kavuşturuyor. LG Brandshop Serter, her iki mağazasıyla da LG’nin son teknolojiye sahip beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör, klima sistemleri ve monitör gibi geniş ürün yelpazesine ev sahipliği yapıyor.

LG Electronics (LG), hız kesmeden LG Brandshop açmaya devam ediyor. Zorlayıcı ekonomik koşullara rağmen yatırımcısını destekleyerek birbiri ardına mağaza açan LG, Türkiye’nin büyük illerinin yanı sıra, Anadolu’daki yatırımlarını da sürdürüyor. Tüketicilerine en iyi teknoloji deneyimini sunma amacıyla hareket eden LG, her iki LG Brandshop Serter mağazasında, son teknolojiye sahip televizyonları, beyaz eşyaları, klimaları, ses sistemlerini, kablosuz dik süpürgeleri, hoparlörleri, LG ThinQ özelliği ile uzaktan yönetilebilen cihazları teknoloji meraklıları ile buluşturuyor. 

LG Brandshop Serter’in açılışında konuşan LG Electronics Türkiye Ev Eğlencesi Elektroniği ve Beyaz Eşya Ürün Grupları Satış Başkanı Bülent Bülbül yeni mağaza açılışları ile ilgili “2024 yılı başında, dengeli bir yatırım strateji izleyeceğimizi ve Anadolu’nun sunmuş olduğu büyük potansiyeli değerlendirmek için var gücümüzle çalışacağımızı belirtmiştik. Bu doğrultuda yatırımlarımıza devam ediyor, tüketicilerimizin ürünleri bire bir deneyimleme talebine açmış olduğumuz mağazalarımızla yanıt veriyoruz” şeklinde konuştu. LG Brandshop Serter’in Gaziantep’in ikinci mağazası olmasına da değinen Bülbül “LG Brandshop Serter’in hem Gaziantep’in hem de yatırımcımızın ikinci mağazası olması nedeniyle ayrıca mutluyuz. Değerli yatırımcımız Serkan Serter’in iki yıl arayla ikinci LG Brandshop’unu açmaya karar vermesi, hem bizlerin geleneksel kanallarımıza yaptığımız yatırımın geri dönüşü anlamında, hem de tüketicilerin LG markalı ürünlere olan ilgisinin göstergesi olması anlamında önem taşıyor” dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*